„Testăm pentru sănătatea maramureşenilor”

1
133

La finalul acestui an urmează să se desfăşoare o testare în masă la nivel judeţean pentru identificarea infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2, campanie votată în cadrul CJ Maramureş sub titlul „Testăm pentru sănătatea maramureşenilor”.
Prin acest proiect se urmăreşte în primul rând sprijinirea agenţilor economici din judeţ pentru reluarea activităţii, în special în domeniul HoReCa, grav afectat de pandemie.
Proiectul urmează să fie implementat de CJ Maramureş, în cooperare cu Direcţia de Sănătate Publică Maramureş, Municipiul Baia Mare, Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Ruşdea”, Municipiul Sighetu Marmaţiei, Oraşul Vişeu de Sus, Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare şi Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare.
Administraţiile şi instituţiile spitaliceşti implicate în acest proiect vor semna un acord de cooperare, care va stabili obligaţiile fiecărei părţi.
Iniţiativa urmăreşte limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul populaţiei şi asigurarea unei protecţii adecvate maramureşenilor în faţa acestui ina­mic invizibil. Beneficiarii proiectului vor fi cetăţenii judeţului Maramureş, în limita unui număr total de 50.000 de persoane care vor solicita, în mod voluntar, testarea.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.