🕮 Lecții de învățat 🕮 Gestionarea timpului

0
131

Gestionarea timpului este o abilitate esenţială. Ea începe cu stabilirea priorităţilor în tot ceea ce întreprindeţi şi identificarea celor mai importante activităţi şi a sarcinilor-cheie aferente acestora. Clarificaţi-vă ce aveţi de făcut, care vă sunt obiectivele şi priorităţile! În ce ordine trebuie rezolvate, care este scopul acestora, ce așteptați și ce se așteaptă de la dumneavoastră! De cât timp aveți nevoie!
Sfaturi utile pentru gestionarea eficientă a timpului: Nu ignorați importanța unei planificări a timpului! Concentraţi-vă pe activităţile de pe urma cărora veţi avea de beneficiat pe termen lung! Încercaţi să țineți o evidență, pentru a vedea cât timp vă ia în realitate să faceţi ceva! Fiţi realist când estimaţi timpul necesar unei activităţi! Ajutați-i pe cei cu care lucrați, dar evitați să spuneți: “lasă, că mă ocup eu”! Nu puteţi face totul singur! Recunoaşteţi meritele celorlalţi! Mulţumiţi întotdeauna tuturor pentru contribuţia lor, fie ea mare sau mică!
Una din barierele cele mai mari în gestionarea eficientă a timpuliu este amânarea. Oamenii amână să facă un lucru pentru că: nu-l găsesc interesant, îl consideră prea dificil, nu ştiu de unde să înceapă. Lecții de învățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.