S-a constituit Consiliul Local Șomcuta Mare

0
71

Primarul oraşului Şomcuta Mare şi noul Consiliu Local au depus marți jurământul în cadrul unei şedinţe festive. 8 consilieri de la PSD, 4 de la PNL şi câte unul de la Pro-România, ALDE şi USR – este componenţa noului Consiliu Local al oraşului Şomcuta Mare.
Ceremonia de constituire a noului Consiliu Local şi învestirea în funcţie a aleşilor locali s-a desfăşurat într-un cadru restrâns şi a fost organizată cu respectarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor cu COVID-19.
Şedinţa festivă a avut loc, la Casa de Cultură „Aurel Buteanu” din Şomcuta Mare, în prezenţa reprezentantului Instituţiei Prefectului, Dana Both.
Decanul de vârstă al Consiliului Local, Ioan Marchiş (ProRomânia) a condus lucrările şedinţei de constituire a Consiliului Local, având alături pe doi dintre cei mai tineri consilieri locali.
„Avem datoria de a respecta cetăţenii, de a munci pentru comunitate, pentru binele cetăţenilor oraşului şi a localităţilor aparţinătoare. Toţi trebuie să tragem la aceeaşi căruţă”, a spus Gheorghe-Ioan Buda, primarul oraşului, în discursul rostit în faţa noului Consiliu Local.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.