Reunire la ACS Fotbal Comuna Recea

0
130

ACS Fotbal Comuna Recea sună, azi, adunarea pentru pregătirea părţii a doua a campionatului Ligii 2, una deloc facilă dacă privim locul pe care este situată echipa maramureşeană – 18 (15 puncte).
Pe lângă acest disconfort, la Comuna Recea există şi alte probleme ce solicită o rezolvare cât mai rapidă. Iar prima dintre ele legată de partea financiară, trupa din eşalonul secund neavând, în acest moment, certitudinea continuării colaborării cu CJ Maramureş, instituţie care a finanţat o mare parte din buget în prima parte a sezonului. Susţinerea venea şi din partea CL Recea, dar şi instituţia condusă de Octavian Pavel a spus în mare parte pas, continuând, totuşi, să acopere cheltuielile legate de organizarea meciurilor de pe teren propriu, respectiv achitarea transportului la meciurile din deplasare.
O altă problemă stringentă, pe lângă cea enumerată anterior, este legată de faptul că ACS Fotbal Comuna Recea nu dispune de antrenor, contractul cu Nicolae Constantin expirând la finalul lunii decembrie. Prahoveanul ar fi dispus să continue colaborarea cu gruparea maramureşeană, însă totul va depinde de asigurarea unui buget care să aducă certitudinea terminării campionatului.
Legat de lotul de jucători, momentan există o singură plecare, cea a lui Arsene Luboya la liderul Ligii 2, Universitatea Craiova 1948. Totodată, există un interes major şi pentru golgheterul Marius Coman, pe atacantul maramureşean punând ochii Petrolul Ploieşti, însă probabil şi alte cluburi din eşalonul secund. Alte eventuale plecări sau sosiri la ACS Fotbal Comuna Recea vor fi aflate în perioada următoare, totul depinzând şi de finalitatea discuţiilor cu CJ Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.