Recrutează polițiști de frontieră

0
31

Poliția de Frontieră Română informează absolvenții cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină polițiști de frontieră, că în luna februarie încep înscrierile la concursurile de admitere pentru sesiunea 2021.

• Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea oferă 220 de locuri pentru viitorii polițiști de frontieră (200 – PFR, 10 – IGI, 10 – DGP).

Organizarea și desfășurarea concursului de admitere se va derula după următorul calendar:
1. Pentru Maramureș, recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează de către structura de resurse umane din cadrul ITPF Sighetu Marmației, strada Dragoș Vodă nr. 38, tel. 0262314528, int. 26063.
Perioada de depunere a cererilor de înscriere este 15-28 februarie, iar depunerea documentelor pentru constituirea dosarului de recrutare se realizează până în 10 martie.
2. Evaluarea psihologică a candidaților va avea loc în conformitate cu dispozițiile Centrului de Psihologie al MAI, detaliile de natură organizatorică urmând a fi postate în timp util.
3. Pentru candidații din Maramureș, susținerea probei de evaluare a performanței fizice va avea loc în perioada 18-24 martie, la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.
Informații despre traseul aplicativ pentru specializările poliție, poliție de frontieră și jandarmerie pentru evaluarea performanței fizice a candidaților se regăsesc pe www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala.
4. Susținerea probelor de verificare a cunoștințelor va avea loc în 27 martie, la unitatea de recrutare/selecție. Subiectele de concurs vor fi unice pentru toate unitățile de învățământ din cadrul MAI.
5. După stabilirea listelor cu candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, uni­tă­țile de învățământ transmit unităților de recrutare, în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la proba de verificare a cunoștințelor, candidații care urmează să susțină examinarea medicală, în perioada 29 martie – 16 aprilie.
6. Sunt declarați admiși candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, iar rezultatele finale ale admiterii vor fi afișate pe site-ul Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, până în 17 aprilie.
Detalii suplimentare se regăsesc pe site-urile: https://www.politiadefrontiera.ro, sectiunea Despre noi/Institutii de invatamant sau www.avramiancu.ro.
Pentru informații suplimentare candidații se pot adresa structurii de Resurse Umane din cadrul ITPF Sighetu Marmației, strada Dragoș Vodă, nr. 38, tel. 0262-314528, int. 26063.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.