În Petrova • Două nemulțumiri mari și late

0
72

Autoritățile din Petrova, de altfel performante printre cele din zonă, se luptă să redepună proiectul de canalizare, care avea finanțare câștigată încă din 2010!!!
„Nici azi nu am primit vreun răspuns, deși eram anunțați ca beneficiari. De 11 ani! Apoi, avem eterna noastră problemă, a dispensarului veterinar. Dar nu e a noastră, nu înțeleg de ce colegii sunt atât de imo­bili… Există o lege, 525/2020, și mai trebuie o hotărâre de Guvern ca să se reintre în normal, ca veterinarii să nu își cumpere cabinetele, cu terenuri, și să devină proprietari. Să fie ale primăriilor, ale comuni­t­ăților! Așteptăm să se trezească cei din Camera Deputaților, la ei e mingea. Practic, eu m-am luptat, împreună cu fostul ministru Doina Pană și cu Florin Roman, să deblocăm situația, dar aparent ministrul Oros încă așteaptă să se mai vândă câteva cabinete…”, spu­ne, cu obidă, primarul Ion Petrovai.
În Maramureș, precedentul a fost creat, cabinete veterinare din Leordina, Vișeu, Borșa și Ocna Șugatag sunt vândute deja. În ultimul caz, deja s-a vândut teren mai departe, în cea mai bună zonă a Ocnei…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.