Lucrări de întreținere și amenajare a spațiilor verzi, locurilor de joacă și pavilioanelor pentru seniori în Baia Mare

0
68

Prin dispoziția primarului Municipiului Baia Mare, Cătălin CHERECHEȘ, în perioada următoare Direcția Utilități Publice și lucrătorii Serviciului Public Ambient Urban vor efectua lucrări de întreținere a spațiilor verzi aflate pe raza orașului.
Este vorba despre salubrizarea zonelor verzi, toaletarea arborilor și arbuștilor, tunderea gardurilor vii, recondiționarea băncilor de pe domeniul public, dar și o curățenie generală a locurilor de joacă pentru copii.
Potrivit programului, se vor efectua lucrări de toaletare arbori și arbuști pe străzile Jupiter, Matei Basarab, I.L. Caragiale, Grănicerilor, Păltinișului, Arțarului, Minerilor, Cuza Vodă, Oituz, B-dul Republicii, zona Moldovei și Piața Revoluției. De asemenea va fi efectuată salubrizarea zonelor verzi în zona Culturii, cartierele Vasile Alecsandri și Gării, parcurile Mara, Dacia și Regina Maria.
O atenție sporită va fi acordată plantărilor și lucrărilor de întreținere a rondourilor cu diferite specii floricole și trandafiri, în acest sens fiind programate să se desfășoare lucrări pe bulevardele Unirii, București și Republicii, străzile Gheorghe Șincai și Vasile Lucaciu, în piețele Cetății și Libertății dar și în zona Buclă.
În ceea ce privește locurile de joacă pentru copii, acestea vor intra într-un proces de curățenie generală. Astfel, toate aparatele vor fi curățate, gardurile vor fi consolidate, iar nisipul va fi curățat, acolo unde este cazul, lucrări de acest fel fiind programate să se desfășoare în zilele următoare la locurile de joacă situate pe străzile Nufărului, Minerilor și în Cartierul Săsar.
Toate aceste lucrări sunt programate să se desfășoare până la finalul lunii martie, în func­ție de condițiile meteo.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.