Pe loc de baraj • Farul Constanța – ACS Fotbal Comuna Recea 3-1 (2-0)

0
75

ACS Fotbal Comuna Recea nu a repetat și în meciul de la Farul Constanța prestația din intermediara cu Metaloglobus și a cedat toate punctele în confruntarea de la malul mării, 3-1 (2-0), astfel că trupa maramureșeană va tremura până la ultima etapă pentru evitarea locului 5 în Grupa A din play-out, poziție pe care a căzut formația antrenată de Florin Fabian după victoria celor de la Ripensia împotriva celor de la „U” Cluj (2-1).
Farul a deschis scorul în disputa de sâmbătă dimineața după fix o jumătate de oră, Cruceru reluând din 6 m cu latul, servit ideal de Panait: 1-0. Peste alte cinci minute fază la indigo, cu Damașcan în rol de servant și cu Bălan în poziția de finalizator: 2-0. Gazdele își puteau mări și mai clar avantajul în primele secvențe ale părții secunde (47 și 48), dar Răilean a fost salvatorul oaspeților. Primele semne de amenințare ale oaspeților aparțin lui Brata (56) și Mendoza (59), însă speranțele unui rezultat pozitiv se reaprind în minutul 65. Corner Brata, Batin reia cu capul, Dur-Bozoancă respinge și Mendoza, atent, reia cu latul de la 8 m: 2-1. Farul va fi sigură de cele trei puncte în minutul 83, când își va reface diferența de două lungimi, Damașcan marcând de la 8 m: 3-1.
• Farul Constanța: Dur-Bozoancă – Băjan, Leca, Antoche (căpitan), Panait – Cărăruș (38, I. Ursu), L. Mihai (60, Greu) – Bălan (72, Silaghi), Cruceru, Damașcan – Banyoi (60, Măzărache). Antrenor: Ianis Zicu. • ACS Fotbal Comuna Recea: Răilean – Mendoza, Oiță, Burdeț, Ispas – Jucan (46, Văsălie), Brata (66, Szecui), Micaș (căpitan), Fică – Mărieș (79, Chinde) – Coman (54, Batin). Antrenor: Florin Fabian. • Arbitri: Bogdan Dumitrache (București) – Constantin Mihai Cantemir (Făgăraș), Claudiu Șhiopeț (Brașov). Rezervă: Mădălin Marinescu (București). Observatori FRF: Florentin Barbu (Giurgiu), Liviu Seceanu (Galați).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.