Arestat preventiv pentru tâlhărie

0
47

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul T.A.E. pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, respectiv, tentativă la tâlhărie calificată, fapte săvârșite în concurs.
Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat că, în data de 17 mai, în jurul orei 6, în timp ce se afla pe str. Luminișului, din Baia Mare, inculpatul T.A.E. a deposedat-o, prin exercitarea de acte de violență, pe persoana vătămată M.S.I. de un telefon mobil. Persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni care au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale.
De asemenea, tot în cursul zilei de 17 mai, în jurul orei 14:40, inculpatul T.A.E. a pătruns, fără drept, în incinta unei societăți comerciale cu punct de lucru pe raza municipiului Baia Mare, de unde a încercat să sustragă bunuri.
Inculpatul, care a fost surprins de către persoana vătămată C.L. când se pregătea să sustragă bunurile faptei, a exercitat acte de violență asupra acesteia, pentru a-și asigura scăparea.
Dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.