Maramureşeanca Narcisa Suciu a lansat o melodie împreună cu Gaşca Zurli

0
80

Reîntoarsă recent în ţară din Finlanda, maramureşeanca Narcisa Suciu nu a stat degeaba. Din contră, artista a decis să se implice într-un proiect muzical, alături de Gaşca Zurli. Melodia „Spune-mi, mami!”, înregistrată cu echipa Mirelei Retegan este o dedicaţie pentru toţi copiii.
Narcisa Suciu s-a întors în România după un an și jumătate. Cântăreața, care este stabilită în Finlanda de 10 ani, unde este măritată cu finlandezul Veikko, nu mai venise în țară de la începutul pandemiei. Narcisa a profitat din plin de vacanța în România. Ea a mers inclusiv la mare, la colegul ei, Ovidiu Komornyik, care este proprietarul unui hotel de cinci stele în Vama Veche.
„M-a sunat Mirela şi mi-a zis să facem cel mai frumos cântec de dragoste pentru copii, de 1 Iunie. Melodia a scris-o cu Marius Moga. Nu am lucrat niciodată cu el. A doua zi aveam deja cântecul”, a dezvăluit Narcisa Suciu. „Spune-mi, mami” este cântecul care face să tresalte inima oricărui om, indiferent că este sau nu părinte ori un copil mai mare. Este o poveste muzicală emoţionantă despre cum apar copiii în viețile părinților și despre cum fiecare copil își alege părinții de dinainte să se nască. Piesa Spune-mi, mami! se poate asculta gratuit pe canalul de YouTube al Găștii Zurli, acolo unde fanii pot să vadă și videoclipul filmat chiar în studio, la înregistrări. Videoclipul Spune-mi, mami este disponibil și în Aplicația Zurli, iar cântecul poate fi ascultat și în aplicația Spotify.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.