Contrabandist de țigări, urmărit în trafic, a provocat un accident

0
97

Polițiștii de frontieră din Valea Vișeului au observat în trafic, între localitățile Valea Vișeului și Bistra, un cetățean român, care se deplasa în viteză la volanul unui Audi A4 înmatriculat în România, despre care dețineau informații că are preocupări în sfera activităților de contrabandă.
A fost declanșată o acțiune specifică în vederea opririi și verificării autoturismului, ocazie cu care polițiștii de frontieră au constatat că, la scurt timp după ce a fost observat, șoferul autoturismului monitorizat, care rula cu o viteză excesivă, a fost implicat într-un accident cu o altă mașină, marca Mercedes ML, înmatriculată în Romania.
În urma accidentului, vehiculul marca Audi A4 a fost proiectat în râul Vișeu, conducătorul auto fiind grav accidentat, iar autoturismul Mercedes a fost avariat, în interior aflându-se trei persoane.
La fața locului s-au prezentat două echipaje de ambulanță și două echipaje SMURD care au acordat primul ajutor pasagerilor autoturismului avariat, precum și șoferului autoturismului căzut în râul Vișeu, care a fost transportat la spital.
În autoturismul Audi A4 au fost descoperite 5 colete, învelite în folie de culoare neagră, care conțineau 2.990 pachete cu țigări, de proveniență Belarus și Duty-Free, de diferite mărci, în valoare de 34.983 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.