Titularizare 2021 • Maramureș – peste 160 de contestații

0
56

168 de contestații au fost depuse, în județul Maramureș, în cele două zile alocate în acest sens după afișarea rezultatelor inițiale de la proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor/ catedrelor didactice vacante/ rezervate din în­vă­țământul preuniversitar (titularizare).
Cele mai multe nemulțumiri, 36, s-au înregistrat la Limba și literatura română, pedagogia pre­școlară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii. Alte 35 de contestații au fost consemnate la Limba și literatura română și matematică, elemente de pedagogie preșcolară, metodica predării limbii și literaturii române/ comunicării în limba română și metodica predării matematicii/ matematicii și explorării mediului în învățământul primar (învățământ primar în limba română).
Număr ridicat de contestații s-au mai înregistrat și la: Educație fizică și sport (19), Matematică (15), Limba și literatura engleză (10), Limba și Literatura română (10). Rezultatele finale se vor afișa marți, 3 august, la sediul Inspectoratului Școlar și pe site-ul dedicat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.