În urma unui accident, un tânăr, de 24 de ani, a ajuns la spital, unde a decedat

0
84

Sâmbătă seara, în jurul orei 23, polițiștii au fost sesizați că pe DN1C, în orașul Tăuții-Măgherăuș, s-a produs un accident soldat cu victime.
La fața locului, polițiștii au constatat că două autoturisme, care circulau în același sens, au intrat în coliziune, pe fondul unei depășiri neregulamentare efectuate prin depășirea marcajului longitudinal continuu și fără a păstra o distanță laterală suficientă. În urma impactului, autoturismul care a efectuat depășirea a intrat într-un podeț, de unde a fost proiectat în șanț.
Autoturismele au fost conduse de către doi tineri, ambii de 25 de ani.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unui pasager, de 24 de ani, din Baia Mare, aflat în autoturismul care a efectuat depășirea și a unuia dintre conducătorii auto.
Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind „zero” în ambele cazuri. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, dar pasagerului, de 24 de ani, i-a fost declarat decesul în cursul nopții.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror, pentru lămurirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

În Berbești
Vătămare corporală pentru șoferi și pasageri

Vineri, polițiștii din Ocna Șugatag, au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în localitatea Berbești.
La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 19 ani, din Strâmtura, a condus un autoturism dinspre Berbești înspre Vadu Izei, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat, de 25 de ani, din Sighetu Marmației.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri aflați în autoturism și a conducătorilor auto. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind „zero”, în ambele cazuri.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În Rona de Sus
A intrat într-un podeț și s-a răsturnat

– șoferul și un pasager au ajuns la spital –

Polițiștii din Sarasău au intervenit la un accident rutier produs pe raza comunei Rona de Sus.
La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 26 de ani, din Rona de Sus, a condus un autoturism dinspre Sighetu Marmației înspre Vișeu de Sus, iar la un moment dat, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un podeț, apoi într-un gard al unui imo­bil și s-a oprit într-un palet cu bolțari, răsturnându-se.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta față, un bărbat, de 46 de ani.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind „zero”, acesta fiind transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu au rămas internate.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.