Convocări la loturile naționale

0
42

Cinci jucătoare de la CSȘ 2/CNOPJ Baia Mare au fost convocate la loturile naționale de junioare, handbal. Patru dintre ele fac parte din naționala jucătoarelor născute în 2004-2005, iar a cincea va merge la naționala fetelor născute în 2006-2007.
Alisia Lorena Boiciuc (centru), Cristina Danciu (pivot), Maria Ioana Groșan (inter stânga/ dreap­ta) și Teodora Diana Neagu (portar) sunt componentele de la CSȘ 2/CNOPJ care se vor afla în pregătiri cu naționala de junioare 2004-2005. În primă fază, micile tricolore vor efectua un stagiu centralizat la Râmnicu Vâlcea, ca mai apoi să participe la Trofeul Carpați, ambele acțiuni urmând să se deruleze în perioada 25 februarie – 5 martie.
La naționala fetelor născute în 2006-2007, cluburile CSȘ 2/CNOPJ Baia Mare vor fi reprezentate de sportiva Daria Utan, jucătoare care evoluează pe postul de pivot. Acțiunea acestei categorii de vârstă prevede un stagiu centralizat la Izvorani și va finalizat cu un turneu în Ungaria, perioada prevăzută fiind în intervalul 25 februarie – 6 martie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.