Arestat preventiv pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

0
17

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului S.A.I. pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.
Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore.
Probatoriul administrat a relevat că inculpatul S.A.I., în data de 29 mai, în jurul orei 00:20, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și avea în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală a condus un autoturism pe raza municipiului Baia Mare.
Cu toate că organele de poliție i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, inculpatul și-a continuat deplasarea cu viteză, circumstanțe în care a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat frontal într-un imobil, după care a părăsit vehiculul în fugă, fiind urmărit și imo­bilizat de polițiști.
Analiza toxicologică a probei de sânge recoltată de la inculpat a indicat o îmbibație alcoolică de 2,10 g/l alcool pur în sânge.
Dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.