Drum nou în Fărcașa pentru a nu mai perturba pășunatul

0
39

La marginea pădurii, pe imașul de la Buzești, există două foișoare, amenajate de către Primăria Fărcașa pentru relaxarea celor care doresc să petreacă timp în aer liber.
Din Drumul Județean „108 A” pornește însă un drum de legătură spre foișoare, care trece peste pășune, iar mașinile ce-l folosesc perturbă pășunatul animalelor.
Pentru a nu se mai crea astfel de inconveniente, cu ajutorul excavatorului primăriei, se realizează un nou drum de acces, în lungime de 150 m, chiar pe marginea pădurii. După decopertare, urmează pietruirea și amenajarea unei mici parcări.
De asemenea, la suges­tia cetățenilor, primăria pregătește o nouă cale de legătură – este vorba despre construirea unui podeț amplasat pe pârâul Tinoasa, din Fărcașa. Acest podeț va permite amenajarea unui drum nou care pornește din DJ 108 A, la ieșirea, pe partea dreaptă, spre Gârdani (într-o zonă cu multe terenuri ale cetățenilor) și va continua până la uzina de apă, cu ieșire în strada Independenței – anunță autoritățile locale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.