Înot. Campionatele Internaţionale ale României. LPS Baia Mare – peste 40 de medalii şi un nou record naţional

1
755

Înotătorii Liceului cu Program Sportiv (LPS) Baia Mare (dir. Andrian Gherghel) s-au întors acasă de la Campionatele Internaţionale de Nataţie ale României cu peste 40 de medalii şi un nou record naţional.

Cei 27 de sportivi care s-au aliniat la startul campioantelor au cucerit peste 40 de medalii, dar o experienţă de neuitat e cea a ştafetei băieţilor echipei României în proba de 4×100 metri liber, cu timpul de 3.18.67. Daniel Macovei, Alexandru Coci, Robert Glinta şi Marius Radu au reuşit să stabilească un nou record naţional, iar timpul realizat îi clasează pe locul trei la nivel european. “Rezultatele au fost, aşa cum ne-am aşteptat, foarte bune. Mă bucur pentru performanţa realizată de către băieţii care au înotat în componenţa ştafetei României: Alex Coci, fost sportiv al LPS Baia Mare, Robert Glinta, actual elev al LPS Baia Mare, Daniel Macovei, Bucureşti, şi Radu Marius, Bacău. Vom vedea această ştafetă şi la Campionatele Mondiale de la Kazan – Rusia, care se vor desfăşura la începutul lunii august”, a declarat Adrian Gherghel. Directorul liceului are încredere în băieţi şi speră la rezultate foarte bune şi la viitoarele competiţii internaţionale. După evenimentul sportiv din Rusia, Robert Glinta va participa la Campionatul Mondial de Tineret din Singapore. (m.s.)

1 COMENTARIU

  1. de C.S.M a fost greu sa scrieti? sau trebuia sa vin cu ceva plic sa vedeti ca fiica-mea a adus 2 medalii de aur cu titlul de dubla campioana ,plus 3 de bronz??/

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.