Motociclist accidentat la Baia Mare

0
566

Neasigurarea la schimbarea direcţiei de deplasare de pe banda I pe banda II de circulaţie a fost cauza unui eveniment rutier produs joi pe bulevardul Independenţei din municipiul Baia Mare.
Poliţiştii au constatat că, la ora 18.45, un tînăr de 22 de ani domiciliat în localitatea Lăpuşel se deplasa cu un autoturism pe bulevardul Independenţei din municipiu. Conducătorul auto nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stînga şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar în aceeaşi direcţie de mers pe banda II de circulaţie. Motociclistul, în vîrstă de 34 de ani, din Satu Mare, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare unde a beneficiat de îngrijiri medicale, fără a rămîne internat. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că cei doi participanţi la trafic nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accident la Vişeu de Sus

O femeie de 75 de ani care a traversat strada fără să se asigure, prin loc nepermis, a fost surprinsă şi accidentată joi, la Vişeu de Sus.
Joi seara, la ora 20.45, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Un borşean în vîrstă de 30 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe DN 18, în localitatea Vişeu de Sus, a surprins şi accidentat o femeie care intenţiona să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului, victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că victima se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul şoferului, rezultatul a fost negativ.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.