Sighetul s-a reunit, Recea începe luni

1
644

CSM Sighetu Marmaţiei şi-a reluat deja pregătirile pentru returul campionatului, primul antrenament avînd loc în 14 ianuarie.
Prima mutare oficială la echipa care a încheiat turul campionatului pe locul 5 s-a produs la nivelul conducerii administrative, unde Sergiu Bodea (director sportiv) a ales să meargă la Luceafărul Oradea, iar în locul acestuia a fost „transferat” Aurelian Băbuţan, pe postul de manager general, bistriţeanul mai activînd la formaţii ca ASA Tîrgu Mureş sau Săgeata Năvodari. Dacă la un moment dat se vorbea că Valentin Sinescu ar renunţa la funcţia de antrenor principal, acesta a rămas pe loc, obiectivul grupării maramureşene fiind accederea în Liga a II-a. CSM Sighetu Marmaţiei este la cinci puncte în spatele liderului, Avântul Reghin, diferenţă care poate fi recuperată. Trupa lui Valentin Sinescu a ales ca perioada de iarnă să se consume pe plan local, sighetenii dispunînd de toate condiţiile la stadion pentru o bună pregătire. Deocamdată nu au fost stabilite meciuri amicale, planul jocurilor de verificare urmînd să fie stabilit în cursul săptămănii viitoare. Cît priveşte lotul de jucători, faţă de turul campionatului nu mai fac parte Bogdan Roghină, Marius Pistol şi Olimpiu Bucur, aceştia reziliindu-şi, pe cale amiabilă, angajamentele cu CSM Sighetu Marmaţiei. Prima etapă a returului va începe în 5 martie, cînd CSM Sighetu Marmaţiei va evolua pe teren propriu cu Luceafărul Bălan.
Cealaltă grupare maramureşeană ce activează în eşalonul trei, ACS Fotbal Comuna Recea, îşi va relua antrenamentele luni, 25 ianuarie. Certitudinea la formaţia antrenată de Romulus Buia şi Ovidiu Mic o reprezintă stagiul de pregătire, stabilit pentru perioada 6-13 februarie, la Ocna Şugatag sau în Ungaria, în funcţie şi de condiţiile de antrenament. ACS Fotbal Comuna Recea a încheiat prima parte a sezonului pe locul 6, cu 22 de puncte, iar din acest punct de vedere putem spune că va avea un retur în care jucătorii vor putea evolua fără presiune şi să obţină noi rezultate pozitive.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.