BCM Baia Mare, învinsă de Timba Timişoara

0
218

Baschet. Liga 1. Faza semifinală

BCM Baia Mare a suferit cea de-a treia înfrîngere din etapa semifinală a Campionatului Naţional de Baschet Masculin. Echipa antrenată de Sebastian Man şi Dan Donca a cedat în faţa timişorenilor de la Timba Timişoara, scorul la finalul partidei fiind 72-56. Meciul a contat în cadrul celei de-a VII-a etape a etapei semifinale.
Băimărenii şi-au intrat greu în partidă dar au reuşit să facă un joc echilibrat pînă la prima jumătate a partidei.
„Jocul a fost echilibrat în prima sa jumătate, timişorenii începînd mai bine partida. Pe finalul sfertului II, echipa noastră a reuşit să se aproprie la 6 lungimi. La pauză, scorul era 33-27 pentru Timba Timişoara. Sfertul al treilea a fost unul dezastruos, în care gazdele au reuşit să înscrie din orice poziţie, în timp ce coşul timişorean părea sigilat. Zvîcnirea de orgoliu a echipei noastre din ultimul sfert nu a fost suficientă şi echipa noastră a bifat cea de a treia înfrîngere în faza semifinală”, au declarat reprezentanţii clubului băimărean.
În etapa viitoare, BCM Baia Mare va întîlni pe teren propriu echipa Cuza Sport Brăila, partida fiind programată pentru sfîrşitul acestei săptămîni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.