Mesajul lui Florin Tătaru – preşedinte PSD Baia Mare

0
565

Dragi băimăreni,

Votul dumneavoastră este suveran!
Felicit câştigătorii acestei competiţii electorale, atât pentru funcţia de primar cât şi pentru funcţiile de consilieri locali. De asemenea, mulţumesc echipei mele de campanie electorală.
Alegerile din 5 iunie ne-au arătat că avem mult de muncit în organizaţia de partid. Scorul obţinut de PSD Baia Mare ni l-am asumat şi ştim de unde pornim în reconstrucţia PSD Baia Mare.
Suntem în Consiliul Local Baia Mare într-o postură dificilă, în timp ce pentru Consiliul Judeţean, PSD Maramureş se află într-un moment politic fast. Felicit pe toţi cei care şi-au adjudecat primăriile din judeţ ca membri ai PSD Maramureş.
Mulţumesc celor care, în Baia Mare, m-au votat onorându-mă cu încrederea lor şi, de asemenea, şi celor care au votat alţi candidaţi şi pentru care nu am reprezentat un pol de încredere. Eu rămân un om ce respectă cetăţenii băimăreni şi rămân un om ce va lucra pentru ei. Voi pune în continuare nevoile băimărenilor mai presus de luptele politice şi mă voi asigura că interesele lor sunt reprezentate cât mai bine în administraţia publică locală.
Florin Tătaru, Preşedinte PSD Baia Mare

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.