Două accidente de circulaţie în Baia Mare, fără urmări grave

0
846

• Poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că, două persoane au suferit leziuni corporale uşoare, în urma producerii unui accident rutier. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, un băimărean, de 61 de ani, care se deplasa cu un autoturism dinspre bulevardul Decebal înspre strada Nucului, a pătruns în intersecţia cu strada Victor Babeş pe culoarea roşie a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un autobuz condus regulamentar.
În urma impactului, şoferul autoturismului şi o pasageră din autobuz au suferit leziuni corporale uşoare. Ambii au fost transportaţi la spital, dar nu au necesitat internarea. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
• Un băimărean, în vârstă de 76 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe strada George Coşbuc, a surprins şi accidentat o femeie, care traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Victima, în vârstă de 57 de ani, a fost transportată la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.