Mandat de executare a pedepsei închisorii

0
405

Miercuri, 26 octombrie, poliţiştii Biroului Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Vişeu de Sus. Un bărbat, de 36 de ani, domiciliat în Crasna Vişeului, a fost identificat şi încarcerat de poliţiştii maramureşeni. Pe numele lui era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 6 luni pentru comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Acesta îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

În Piaţa Izvoare – acţiune pentru combaterea contrabandei cu tutun

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat activităţi specifice în zona Pieţei Izvoare, din Baia Mare, în vederea depistării persoanelor care oferă spre vânzare ţigări de contrabandă. Astfel, poliţiştii au prins în flagrant două persoane care, sub pretextul comercializării unor produse alimentare, vindeau ţigări netimbrate în România. Asupra lor au fost depistate mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Pe numele celor două persoane poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi a tragerii acestora la răspundere penală.

Tâlhărie soluţionată de poliţişti

În data de 20 octombrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei tâlhării.
Angajata unui local public a reclamat faptul că, a lipsit câteva minute de la bar, iar în momentul în care s-a întors, a observat un bărbat, care sustrăgea un plic cu 1.900 lei. Femeia a încercat să-l convingă să restituie banii însă bărbatul a agresat-o şi a fugit. Alertaţi de strigătele femeii mai mulţi trecători au pornit în urmărirea bărbatului şi astfel l-au determinat să arunce plicul cu bani. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Criminalistic, au dus la identificarea unui tânăr, de 30 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, bănuit de comiterea faptei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.