Le-am trăit şi pe acestea…

0
462

Este adevărat că în 11 decembrie 2016 au fost alegeri. Am ascultat pe unii, pe alţii şi toţi ştiau ce este bine şi promiteau ce le tuna prin cap, doar doar se vor vedea printre aleşi. Dar cum să meargă alegătorii la votare, de vreme ce zăpada acoperea trotuarele?
Spitalul Judeţean şi-a consumat depozitul de ipsos pe care-l avea în stoc, numărul fracturilor din acele zile fiind mare. Nimeni nu a socotit cîţi maramureşeni şi-au rupt picioarele şi mîinile şi cîţi au suferit traumatisme în această perioadă, din cauza nedeszăpezirii drumurilor şi trotuarelor.
Era momentul adevărului, dacă atît n-au putut face parlamentarii în funcţie sau candidaţii, să determine autorităţile naţionale, judeţene şi locale să deszăpezească ţara. Aşa s-a ajuns să voteze mai puţin de jumătate dintre alegători (40%), dar se va ajunge ca membrii partidelor să voteze doar ei. Cunosc mulţi oameni în vîrstă care au căzut pe gheaţă şi unii au ajuns la spital, cu traumatisme. Printre ei mă aflu şi eu.
Aş fi scris şi mai multe, dar mîna pe care am căzut, mîna cu care în acea zi trebuia să votez, încă mă doare, domnilor candidaţi şi aleşi! Aşa că faceţi bine pentru voi, iar noi îl avem pe … Domnul.
Toma G., Baia Mare

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.