Conduceau sub influența alcoolului sau fără permis de conducere

0
67

Polițiștii rutieri au depistat ieri în trafic doi bărbați care au urcat la volan cu toate că au consumat băuturi alcoolice.
• Unul dintre aceștia, în vârstă de 39 de ani, a fost oprit în trafic, în Botiza, și pentru că emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul respirat.
• Cel de-al doilea, în vârstă de 24 de ani, a fost oprit în Satulung, etilotestul indicând în cazul acestuia o valoare de 0,86mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii îmbibației alcoolice în sânge.
• Un alt tânăr, în vârstă de 17 ani, a condus un autoturism pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere pentru nici un fel de categorie de autovehicule. Acesta se deplasa dinspre Baia Mare spre Baia Sprie, fiind oprit de către polițiști pe raza orașului Baia Sprie.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

În Colțirea
Accident rutier cu pagube materiale

Marți noaptea, în jurul orei 01:30, polițiștii din Fărcașa au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe DJ 193, în localitatea Colțirea, s-a produs un accident rutier.
Un bărbat, de 44 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, din direcția Baia Mare spre Ardusat, a pierdut controlul direcției, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum. Acesta a părăsit partea carosabilă, acoperită cu zăpadă și a intrat în peretele unei locuințe. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă a fost sancționat contravențional de către polițiști.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.