Weekend cu incendii

0
36

Pompierii maramureșeni au intervenit la 8 incendii.
• Vineri, 24 ianuarie, în jurul orei 14.40, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD, din Vișeu de Sus, au intervenit la un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei gospodării situate pe strada Teilor. Urmare intervenției rapide a pompierilor militari, a ars doar funinginea din coșul de fum necurățat.
• În aceeași zi, în jurul orei 16.10, pompierii din Vișeu de Sus au acționat, cu două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD, la localizarea și lichidarea unui incendiu declanșat într-o gospodărie situată pe strada 1 Mai, din oraș. Au ars circa 10 m.p. perete și 7 m.p. tavan din lemn.
• Tot vineri, în jurul orei 18.30, un echipaj de stingere din Borșa a intervenit la un incendiu survenit la coșul de fum al unei gospodării situată pe strada Libertății, unde a ars doar funinginea din coș.
• Sâmbătă, 25 ianuarie, în jurul orei 19.40, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD din Sighetu Marmației au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată pe strada Valea Hotarului. Au ars circa 5 m.p. acoperiș și 7 m.p. pod din lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic de la coșul de fum neizolat față de materialele combustibile din jur.
• Duminică, 26 ianuarie, în jurul orei 17.30, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD din Vișeu de Sus au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de cauciucuri, semnalat pe malul râului Vișeu, în zona străzii Dragoș Vodă. Au ars 10 anvelope.
• O oră mai târziu, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD din Baia Mare au intervenit la un incendiu izbucnit într-o gospodărie situată pe strada Râului. Au ars circa 1 m.p. tavan din lemn și elemente de mobilier de bucătărie. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui aragaz nesupravegheat.
• Tot duminică, în jurul orei 18.40, pompierii sigheteni au intervenit la un incendiu declanșat la coșul de fum al unei gospodării, situată pe strada Valea Hotarului, unde, din fericire, a ars doar funinginea din coș.
• Luni dimineaţa, un echipaj de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD din Baia Mare au intervenit, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, la un accident produs pe raza comunei Satulung. O victimă a fost transportată de ambulanța SAJ la Spitalul Județean. Un autoturism, care s-a aprins în urma accidentului, a ars în proporție de 90%.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.