În Baia Mare • Două persoane, reținute pentru infracțiuni

0
36

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au reuşit documentarea activităţii infracţionale a două persoane, care au fost reţinute pentru 24 de ore şi au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Maramureş.
Într-un caz este vorba despre un tânăr, de 27 de ani, din Baia Mare, care ar fi sustras mai multe ţevi de cupru dintr-o locuinţă de pe strada Păşunii.
A doua persoană, este un băimărean, de 23 de ani, cercetat pentru tâlhărie calificată.
În noaptea de 13/14 noiembrie, acesta a deposedat, prin violenţă, un bărbat, de rucsacul în care victima avea ţigări… proaspăt furate. În fapt, în data de 14 noiembrie, la ora 3:15, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată telefonic, de către dispeceratul unei firme de pază, despre faptul că din interiorul unui magazin alimentar, din Piața Revoluției, au fost sustrase bunuri.
La fața locului a fost dirijată o patrulă de siguranță publică care în urma verificărilor, împreună cu agenții de pază, au identificat o persoană bănuită de comiterea faptei: un bărbat, de 29 de ani.
În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta a spart, cu un bolovan, geamul de la ușa de la intrarea în magazin, a intrat în interior, de unde a sustras aproximativ 80 pachete cu țigări, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 2.500 lei. În momentul în care părăsit magazinul, a fost interceptat de către un alt tânăr, care i-a luat ghiozdanul în care avea pachetele de țigarete sustrase. Bărbatul, de 28 de ani, a fost reţinut de poliţişti la acea dată şi ulterior a fost arestat preventiv.
Joi, i s-a alăturat în arestul IPJ şi cel care i-a dejucat planurile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.