Roxana Blenche şi-a început cariera de bucătar în Baia Mare

0
318

În finala „Chefi la cuţite” a intrat şi Roxana Bleche, o tânără care a relatat că experienţa sa de bucătar îşi are debutul în Baia Mare. Roxana Blenche a venit cu gândul să câştige sezonul 8 „Chefi la cuţite”.
Încă de la preselecţii, ea a spus că vrea să fie prima femeie care câştigă titlul în emisiunea culinară de la Antena 1. În vârstă de 27 de ani, a început experienţa culinară în Baia Mare, alături de chef Michael Pascale, căştigătorul Hell’s Kitchen România, apoi a mers în Braşov, iar la 23 de ani a ajuns chef. „A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez şi să îmi cumpăr foarte multe cărţi de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deşi eu susţineam că voi fi inginer zootehnist. Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să ştiu. Iniţial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu şi am obţinut postul. Aşa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut şi am rămas”, a povestit Roxana.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.