Acțiuni de curățenie și întreținere în Baia Mare

0
128

Odată cu venirea primăverii, pe raza Municipiului Baia au început lucrări de întreținere a zonelor verzi și acțiuni de curățenie, atât în centrul orașului, cât și în cartiere. Urmează parcările, trotuarele, platourile și locurile de joacă.
Deșeurile vegetale, colectate gratuit!
De luni, 4 martie, a început colectarea gratuită a deșeurilor vegetale (frunze, crengi etc.) pe care băimărenii le strâng din curțile caselor sau din zonele blocurilor. Cetățenii sunt rugați să scoată deșeurile vegetale, adunate în grămezi, cu o zi înainte de data ridicării, lângă pubelele de deșeuri menajere.
De asemenea, se vor efectua lucrări de răzuit, măturat, spălat cu furtun cu presiune, în parcările din zona Buclă, B-dul Independenței, B-dul Republicii, B-dul Traian, Parcare Maramureșul, B-dul Unirii, Podul Viilor, str. Vasile Lucaciu, zona Gării etc.
Băimărenii sunt rugați să respecte indicațiile și anunțurile municipalității și ale Poliției locale în zonele unde se desfășoară acțiunile de curățenie.
Curățenie generală a locurilor de joacă
În ceea ce privește locurile de joacă pentru copii, acestea vor intra într-un proces de curățenie generală. Până în 15 martie, toate aparatele de joacă vor fi curățate, gardurile vor fi consolidate, iar nisipul va fi curățat și acolo unde este cazul va fi înlocuit.
Program de ridicare a deșeurilor vegetale și voluminoase
• Miercuri – Cartierul Griviței (între străzile Fierăstrăului și 8 Martie)
• Joi – Cartier Ferneziu și Cartier Firiza
• Vineri – Cartier Orașul Vechi (între străzile Gheorghe Șincai, Vasile Lucaciu și Horea)
• Sâmbătă – Cartier Vasile Alecsandri – zona de case (între B-dul Republicii, str. Izvoarele, str. Mihai Eminescu, str. Universității și str. Vasile Alecsandri)
• Duminică – Cartierul Progresul (între străzile Vasile Alecsandri, Hortensiei, Culturii și 22 Decembrie).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.