Prodance 2000. Baia Mare Festivitate de absolvire la şcoala de dans

0
565

În urmă cu trei luni, la şcoala de dans Prodance 2000 Baia Mare au început cursurile pentru începători, categoria de vîrstă adulţi. O parte dintre cei care au reuşit să parcurgă întregul modul au participat, la finalul de curs, demonstrîndu-şi măiestria în toate cele şapte dansuri învăţate. Seara s-a încheiat cu acordarea de diplome de absolvire şi medalii.

La şcoala de dans Prodance 2000 Baia Mare a avut loc festivitatea de final de curs, pentru adulţii care au parcurs, timp de trei luni, lecţiile pentru începători. Perechile temerare au demonstrat că şi-au însuşit regulile de bază ale celor şapte dansuri pe care le-au învăţat împreună cu antrenorii Lorand Ilyes, Noemi Popa şi Carmen Sînă. Şi dacă, în prima parte a serii, dansatorii au evoluat pe ring împreună, piatra de încercare a „testului” de absolvire a fost momentul în care fiecare pereche a trebuit să prezinte cîte un dans la alegere. Nu numai antrenorii s-au declarat impresionaţi de progresele făcute de dansatori, ci şi absolvenţii, care au mărturisit că modul în care au ajuns să danseze, după doar trei luni de curs, i-a surprins plăcut.
Tango, vals vienez, salsa, bachata, dans liber, jive şi roata – acestea au fost stilurile de dans pe care cursanţii şi le-au însuşit, pînă în prezent. Celelalte perechi care au urmat cursul de dans pentru începători, categoria de vîrstă adulţi, vor avea festivitatea de absolvire în 31 iulie. Din septembrie, absolvenţii se vor regăsi la cursurile pentru nivelul intermediar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.