Amenzi de aproape 14.000 lei

0
558

La Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Tăuţii-Măgherăuş, Tîrgu Lăpuş, Fărcaşa şi Dragomireşti, poliţiştii, care au acţionat pentru combaterea unor acţiuni comerciale ilicite şi sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a liniştii şi ordinii publice, au verificat peste 150 de persoane fizice şi juridice. În urma controalelor, au aplicat 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.790 lei.

La Tăuţii-Măgherăuş – Poliţiştii au confiscat 1.000  de pachete cu ţigări

Joi, la ora 14.10, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DN 1C, în zona Dura, poliţiştii din Tăuţii-Măgherăuş au oprit pentru verificări un autoturism, condus de un băimărean. În urma controlului, în portbagajul autoturismului, poliţiştii au găsit 1.000 de pachete cu ţigări, despre care conducătorul auto a declarat că le-a achiziţionat de la o persoană necunoscută, cu care s-a întîlnit între localităţile Seini şi Apa.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările continuă sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.