Liviu Dragnea în Maramureş

0
806

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat de vineri seară până sâmbătă dimineaţă în judeţul nostru, fără a participa însă la conferinţa judeţeană de alegeri, care l-a reconfirmat în funcţia de preşedinte pe Gabriel Zetea. Lipsa de la conferinţa de alegeri a pus-o pe seama oboselii. Sâmbătă dimineaţă, Liviu Dragnea a susţinut o conferinţă de presă la hotelul Carpaţi din Baia Mare, unde i-a invitat pe jurnalişti la micul dejun. Timpul şederii în Baia Mare l-a folosit şi pentru o întâlnire cu primarii PSD. „Am avut o discuţie, aseară, cu primarii PSD din Maramureş, au avut întrebări şi i-am asigurat că rectificarea va avea fonduri suficiente pentru ca proiectele de dezvoltare să continue. Am avut o discuţie politică cu colegii noştri şi mi-au spus că în organizaţia PSD din Maramureş rezultatul din Comitetul Executiv Naţional a fost bine primit şi a crescut încrederea că PSD va fi repus în funcţiune şi va începe să funcţioneze aşa cum este obişnuit”, a spus liderul PSD.
Liviu Dragnea a mai afirmat: „Marţi (mâine, nota redacţiei), va fi adoptată în Guvern ordonanţa pentru rectificare, luni (azi, n.r.) discutăm în Biroul Permanent Naţional propunerea de rectificare bugetară. Imediat după BPN, va fi o şedinţă de coaliţie, tot la sediul PSD, şi după ce vor fi discuţiile politice, marţi se intră în Guvern şi o adoptă. Va fi o rectificare bugetară pozitivă, din câte am înţeles, care va ajuta la dezvoltare, la investiţii. Vor fi bani alocaţi şi pentru investiţii, inclusiv pentru Maramureş”.
• Referitor la realegerea lui Gabriel Zetea în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD, Liviu Dragnea a spus: „Reconfirmarea lui Gabriel Zetea în funcţia de preşedinte al PSD Maramureş înseamnă că organizaţia este stabilă. O organizaţie care a crescut sănătos, relaţiile interne sunt bune şi asta e o primă condiţie ca o organizaţie politică să fie performantă. Zetea e un om tânăr, înţelept, care strânge în jurul lui, iar pentru noi asta e important.”
La conferinţa de presă, au participat Liviu Dragnea, Gabriel Zetea şi deputaţii Gheorghe Şimon şi Florin Tătaru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.