Adrian Dedea, medalie de aur la “Balcaniada Tineretului”

0
347

În perioada 20-22 noiembrie, sportivul Academiei de Handbal Minaur, Adrian Dedea, a participat, alături de naţionala de juniori a României, la „Balcaniada Tineretului”, desfăşurată în Gabrovo (Bulgaria). La acest turneu au mai participat Kosovo, Macedonia şi ţara gazdă, Bulgaria.
Reprezentativa antrenată de Narcis Cîtu şi Gabriel Armanu a reuşit să cîştige „Balcaniada Tineretului”, după ce s-a impus în toate cele trei jocuri, 40-17 cu Kosovo, 27-24 cu Macedonia, respectiv 43-25 împotriva ţării gazde, Bulgaria.
„A fost un turneu uşor, avînd în vedere diferenţele la care s-au cîştigat meciurile. Cu siguranţă cel mai greu joc a fost cel cu Macedonia. A fost prima mea participare la un turneu internaţional şi sînt sigur că mă va ajuta pe viitor. Sînt fericit că am cîştigat medalia de aur”, a spus Adrian Dedea.
Următoarea acţiune a naţionalei este în perioada 18-20 decembrie, cînd juniorii vor participa la turneul „Viitorul azi”, care va avea loc la Bacău. Informaţie furnizată de academiaminaur.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.