Eveniment de lansare a Atelierului de croitorie din localitatea Oarța de Sus

0
547

Logouri-guvern

Eveniment de lansare a Atelierului de croitorie din localitatea Oarța de Sus

Joi, 17 decembrie 2015, va avea loc evenimentul de lansare a S.E.S.-ului (Structură de Economie Socială) Asociația Codrul Oarței – Atelierul de croitorie din localitatea Oarța de Sus. Evenimentul va avea loc în sala mare a Școlii cu clasele I-VIII din localitatea Oarța de Sus nr. 263.

Atelierul de croitorie din Oarța de Sus va acoperi o gamă largă de servicii, începând cu reparații simple, servicii de croitorie diversificate și până la execuția de haine brodate, sacoșe de pânză personalizate ori servicii de călcătorie. Punctul forte îl reprezintă broderia personalizată, atelierul fiind dotat cu mașini speciale de cusut și brodat.

Servicii oferite de Atelierul de croitorie din localitatea Oarța de Sus:

Servicii de croitorie – atelierul oferă servicii complete de croitorie, putând răspunde la orice cerere în domeniul confecțiilor textile.

  • Modificare / reparații îmbrăcăminte – atelierul oferă servicii de modificare / reparații îmbrăcăminte pentru toată gama de confecții și articole textile, atât pentru articole singulare cât și pentru linii complete de articole.
  • Realizare broderie personalizată – această metodă poate fi aplicată atât înainte cât și după finisarea produsului.
  • Servicii de călcătorie – atelierul oferă servicii profesionale și eficiente de călcătorie.

Mai multe informații despre Atelierul de croitorie din Oarța de Sus găsiți pe site-ul www.ateliercroitorie-ods.ro, la adresa de e-mail contact@ateliercroitorie-ods.ro, sau la numărul de telefon 0761 329 707.

Atelierul de croitorie din Oarța de Sus a fost înființat în cadrul proiectului „Pași spre incluziunea profesională prin dezvoltarea economiei sociale”, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale, Domeniu Major de Intervenție 6.1: Dezvoltarea economiei sociale.

Structura Economiei Sociale a fost înființată de către Partenerul 2, Comuna Oarța de Jos.

logo_parteneri

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.