Joc şi zâmbet pentru Anita Bianca

0
402

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, duminică, 3 aprilie, la Teatrul Municipal din Baia Mare, Jandarmeria Maramureş, în colaborare cu Ansamblul Folcloric Naţional „Transilvania”, a organizat un spectacol folcloric intitulat „Cântece de cătănie”, spectacol în scop caritabil, pentru susţinerea unei fetiţe, în vârstă de 3 ani, Bianca Anita Biro, care suferă de paralizie cerebrală infantilă, stadiul III.
Spectacolul s-a desfăşurat de la ora 15, însă a fost nevoie să fie reluat şi de la ora 18. De asemenea, tot în scop caritabil, pentru zâmbetul Biancăi, s-a organizat şi o tombolă cu lucrări artistice, tablouri şi obiecte din ceramică, donate de către elevii Liceului de Artă, cărora organizatorii le mulţumesc pentru solidaritatea de care au dat dovadă.
Încasările şi biletele de tombolă s-au făcut prin intermediul Asociaţiei pentru Caritate şi Educaţie „Părinţi Salvatori”, reprezentată de Vasile Vlaşin, partener în această campanie. În urma celor două spectacole, susţinute de către profesioniştii Ansamblului „Transilvania” şi de către actori jandarmi, care au avut diverse roluri, s-a reuşit să se depăşească suma de 10.000 lei.
Jandarmii maramureşeni mulţumesc turturor persoanelor şi instituţiilor care i-au susţinut în organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.