Se prefigurează o nouă victorie

0
385

• HCM Minaur Baia Mare – CSU Danubius Galaţi •

HCM Minaur Baia Mare joacă o nouă etapă, a treia, în play-out-ul ligii naţionale masculine, azi, 20 aprilie, începînd cu ora 17, pe teren propriu, cu CSU Danubius Galaţi. Un meci în care, în mod normal, actuala campioană nu ar trebui să întîmpine greutăţi în faţa unei formaţii ce ocupă ultimul loc şi a acumulat numai un punct, şi acela tocmai cu echipa de pe Valea Roşie. În schimb, elevii lui Raul Fotonea vin după două victorii din două etape în play-out, se află pe poziţia secundă şi au strîns 25 de puncte. Băimărenii au nevoie de cît mai multe victorii pentru a scăpa de grijile barajului pentru rămînerea în liga naţională. Important e ca acestea să vină în toate confruntările de pe teren propriu şi, cu încă vreo două în deplasare, putem spune că Minaur va evita acest turneu de baraj. Jocul dintre HCM Minaur Baia Mare şi CSU Danubius Galaţi va fi arbitrat de nemţenii C. Murariu / M. Tăbăcariu, iar delegat din partea FRH este sibianul D. Dordea.
Intrarea spectatorilor se va face pe bază de abonament sau bilet, preţul unui tichet de acces fiind de 10 lei. Biletele se vor pune în vînzare în ziua meciului la casa de bilete a Sălii Polivalente „Lascăr Pană”, începînd cu ora 12.00.
Programul etapei 3 din Play-Out (miercuri, 20 aprilie): HCM Minaur Baia Mare – CSU Danubius Galaţi, ora 17; HC Vaslui – ACS Energia Târgu Jiu, ora 18; CSM Ploieşti – CSM Focşani 2007, ora 18.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.