Brînză cu E-coli

0
390

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş ne informează că în cursul lunii august 2016 a recoltat şi examinat 10 probe de sanitaţie pentru: 4 carcase de vită din abatoare, 1 probă de carne tocată dintr-o carmangerie, 1 probă de brînză proaspătă dintr-un magazin, 2 probe de carne preparată din supermarket, 1 probă de brînză proaspătă adusă de la o unitate de procesare din alt judeţ. Analizele au relevat prezenţa E.coli verotoxigenă în brînza proaspătă recoltată din reţeaua comercială. Întreaga cantitate găsită pe stoc a fost sechestrată şi dirijată spre neutralizare. Sănătatea consumatorilor nu a fost pusă în pericol, ne informează directorul executiv dr. Dănuţ Crişan. (Este însă un semnal de precauţie, deoarece brînza proaspătă din lapte de vacă este dată adesea în hrana copiilor!)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.