Societăţi comerciale şi persoane fizice verificate de poliţişti

0
307

19 societăţi comerciale şi persoane fizice au fost verificate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu legume, fructe şi a contrabandei cu tutun. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 lei şi au fost confiscate legume, fructe şi ţigări în valoare de peste 2.000 lei.

La finalul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu specialişti din cadrul Direcţiei pentru Agricultură Maramureş şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş, au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit cu fructe şi legume şi a contrabandei cu tutun.
Au fost verificate 8 societăţi comerciale, 11 persoane fizice şi pentru nerespectarea prevederilor legale privind desfăşurarea activităţilor de comerţ au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor a fost de 3.000 lei. De asemenea, au fost confiscate mai multe kg de fructe şi legume, 144 pachete cu ţigări de contrabandă şi a fost ridicată în numerar suma de  524 lei. Totodată, poliţiştii au constatat o infracţiune de contrabandă şi au întocmit dosar penal pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.