Gala Voluntarilor Maramureşeni

0
388

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş a dat startul nominalizărilor la cea de-a şasea ediţie a Galei Voluntarilor Maramureşeni, competiţie ce premiază meritele voluntariatului în domeniul tineretului.

Gala Voluntarilor Maramureşeni este un proiect propriu al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Maramureş, finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, proiect care îşi propune să premieze şi să aducă recunoaştere publică voluntarilor şi organizaţiilor neguvernamentale din judeţul Maramureş. Formularul de nominalizare, criteriile de eligibilitate şi criteriile de jurizare se găsesc pe site-ul Centrului de Voluntariat Virtual (www.centruldevoluntariat.com/gala-voluntarilor-maramureseni/), termenul limită de înscriere fiind 4 decembrie 2016, ora 23.59. Categoriile pentru care se pot face înscrieri sunt:
1. VOLUNTARUL ANULUI 2016 – Categoria 14 – 18 ani;
2. VOLUNTARUL ANULUI 2016 – Categoria 19 – 35 ani;
3. VOLUNTARUL ANULUI 2016 – Categoria 35+ ani;
4. COORDONATORUL DE VOLUNTARI AL ANULUI 2016;
5. LUCRĂTORUL DE TINERET AL ANULUI 2016;
6. ONG-ul ANULUI 2016;
7. PROIECTUL ANULUI 2016 din secţiunile: Cultură şi Educaţie Nonformală, Sănătate, Sport şi Recreere, Participare şi voluntariat, Muncă şi antreprenoriat.
În plus, în cadrul acestui eveniment, Asociaţia DEIS va acorda premiul „Keep on going“ pentru cea mai de impact poveste de voluntariat, la nivel personal. La această categorie se poate înscrie orice tânăr(ă) din judeţul Maramureş, cu vârsta cuprinsă între 14 – 35 de ani, a cărui poveste de voluntariat, consideră el (ea), că este una care merită să fie cunoscută.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.