Victor Teodor Iovici este noul preşedinte al Partidului România Mare

0
811

Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, la „Casa presei libere” din Bucureşti, a avut loc Congresul al VI-lea al Partidului România Mare. Şedinţa a început cu intonarea imnului naţional, urmat de un moment de reculegere pentru regretatul fondator al Partidului, Corneliu Vadim Tudor.
La şedinţă au participat peste 400 delegaţi din 30 de filiale. Ordinea de zi a congresului a prevăzut adoptarea noului statut al Partidului cât şi alegerea unei noi conduceri, menite să reaprindă flacăra speranţei patriotismului în România.
Preşedinte al Partidului a fost ales fostul viceprimar al capitalei Victor Teodor Iovici, în timp ce domnişoara Lidia Vadim Tudor a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional PRM.
Din Maramureş, a fost prezentă o delegaţie formată din 25 de membri, în frunte cu preşedintele filialei, Marius Apostol. În urma votului congresului, Filiala PRM Maramureş a obţinut 9 locuri în Consiliul Naţional şi trei locuri în Comitetul Director, şi anume: Marius Apostol, preşedintele PRM Maramureş; Alexandru Tămaş, prim-vicepreşedinte al filialei; şi doamna Irina Pop, vicepreşedinte al filialei.
La congres a existat şi un mic incident, şi anume domnul Nistor Lihet, care a candidat în iarnă la alegerile parlamentare pe listele PRU, a încercat să pătrundă ilegal şi chiar a fost înscris pe listele de delegaţi de la filiala Bucureşti, fapt constatat şi adus la cunoştinţă membrilor congresului de către preşedintele filialei PRM Maramureş, care a cerut excluderea de pe listele de delegaţi pe motiv că nu este membru PRM şi nu a fost delegat de filiala PRM Maramureş, cerere aprobată de Congres în unanimitate.

Biroul Executiv PRM Maramureş

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.