CS Minaur, victorie și în al doilea amical

0
116

Secția de fotbal a CS Minaur s-a impus și în al doilea amical din perioada de pregătire, sâmbătă, pe terenul sintetic de la Iclod, galben-albaștrii dispunând de Unirea Dej cu scorul de 2-0 (1-0). Golurile locului secund din seria a V-a au fost marcate de Bogdan Boje (min. 8), aflat la a treia reușită în amicale, gol venit în urma unui corner și un șut în prealabil expediat de Stanciu, respectiv Paul Chiș-Toie (min. 65), după o pasă primită de la Balmoș a rămas singur cu portarul. Elevii lui Dorin Toma au mai avut și alte situații clare, precum și oaspeții, însă Danciu și Juhasz au parat șuturile adversarilor.
Minaur a utilizat în acest joc următorii jucători: • Prima repriză: Danciu (30, Gudea) – Duruș, Roșca, D. Simion, Șerban, Piper, Giurgiu, Stanciu, C. Tutuța, Taciuc, Boje. • Repriza a doua: Gudea (60, E. Juhasz) – Lihet, Kis, D. Simion, Șerban, Borota, D. Sabadîș, Chiș-Toie, Bandula, Balmoș, Bococi. Nu au evoluat: Moldovan, Lupu, Jeler și Feraru.
Perioada de pregătire continuă cu antrenamente pe plan local, pentru ca vineri, 8 februarie, galben-albaștrii să aibă stabilit un nou amical. De la ora 13.30, în deplasare, cu Sănătatea Cluj, la baza Ardealul. După acest joc de verificare, se va merge într-un stagiu centralizat la Nyirbator, în perioada 11-16 februarie. Trei partide de verificare sunt programate în acest cantonament. Două în 13 februarie, cu CSM Olimpia Satu Mare (dimineața) și Nyiregyhaza (după amiază), iar ultimul se va consuma pe 16 februarie, împotriva grupării maghiare Nyirbator.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.