Cupa Maramureşului la tenis de cîmp pentru veterani

0
198

În ultimele trei zile, baza sportivă Tenis Land din Baia Mare (trei terenuri pe zgură plus unul de antrenament) a găzduit o competiţie de tenis de cîmp pentru veterani la categoriile 35-50 de ani şi peste 50 de ani, la care au participat 35 de echipe de dublu bărbaţi, venite din Baia Mare, Seini, Vişeu de Sus şi Tîrgu Lăpuş.
Nici o femeie nu s-a înscris în concurs. Concursul de old-boys a fost organizat de Uniunea sindicatelor Cartel Alfa Maramureş, preşedinte Florin Hossu, vicepreşedinte Nicolae Mureşan, director de competiţie Gheorghe Paşca. Acţiunea sportivă a fost susţinută financiar de Consiliul Judeţean Maramureş.
Ieri dimineaţă, au avut loc finalele şi festivitatea de premiere, la baza sportivă Tenis Land, str. Nucului nr. 9B. La veterani peste 50 de ani, au obţinut premii patru echipe. Locul I: Vasile Hotea şi Gabor Ulbrecht. Locul II: Marian Baciu şi Gheorghe Paşca. Locul III: Vasile Libotean+Dan Goia. Locul IV: Gavril Dunca+Gheorghe Simion.

Locul I, 35-50 ani
Locul I, 35-50 ani

La categoria 35-50 de ani, au fost premiate trei echipe de dublu. Locul I: Florin Ofrim şi Sorin Seieoan. Locul II: Daniel Ardelean şi Marius Babiciu. Locul III: Călin Cuceu şi Călin Herţa. Ca mare jucător de tenis, la veterani, cu premii la concursuri naţionale, Victor Chezan din Seini (63 ani) fost recompensat cu un premiu de excelenţă şi suma de o mie lei (nu a participat la competiţie, fiind bolnav).
Arbitrajul a fost asigurat de Valentin Libotean şi Marcel Puiu din Baia Mare. N-au existat contestaţii. Premiile au constat în bani (500. 400. 300 şi respectiv 100 lei), cupe, diplome, mingi de tenis, şampanie şi o masă festivă la final, pentru toţi participanţii.

Locul I, peste 50 ani
Locul I, peste 50 ani

Competiţia de tenis de cîmp pentru veterani va fi organizată şi în 2020, dar vor fi invitaţi şi jucători copii, pentru a face propagandă sportului alb. Baza sportivă de pe str. Nucului este deschisă zilnic, orar 8-22, 30-35 lei/oră, tel. 0723-196269.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.