Spectacol liric la CASPEV

0
47

Seniorii de la Centrul de Asistență Socială a Persoanelor Vârstnice, componenți ai corului „Crizanteme”, au prezentat programul artistic „Poezia românească în cântec”, devenit interactiv prin participarea spectatorilor.
Au fost aduse spre audiție versuri de neuitat ale marilor noştri poeți Mihai Eminescu, George Coșbuc, Vasile Alecsandri, George Sion, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu şi Grigore Vieru.
Cu sensibilitate, dăruire și talent au interpretat melodii Dorina Trănișan, Tica Sălăgean, Aurelia Rusiczky și Mihaela Bob Zăiceanu – o colaboratoare valoroasă a seniorilor din corul „CRIZANTEME”, dirijând alături de Rodica Bănescu Fage.
Răsplătită cu aplauze a fost și prestația lui Mircea Dragoș, cu melodia „Codrule, codruţule”. Au recitat cu talent Aurelia Rusiczky, Aurelia Velea și Mircea Dragoș.
Florica Cavaşi precizează că următoarele activităţi vor fi: o șezătoare şi un concurs de epigrame – în luna noiembrie, iar în decembrie se va sărbători Ziua Națională și va urma un program de colinde.

Viorica Găinariu Tazlău

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.