Amenzi în sumă de 64.000 lei şi 13 permise reţinute

0
40

Duminică, 5 ianuarie, poliţiştii Serviciului Rutier au organizat o acţiune pe drumurile publice pentru depistarea persoanelor care conduc cu viteză excesivă sau în stare de ebrietate.
În cadrul acţiunii, poliţiştii au oprit pentru verificări 79 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 64.000 lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au dispus reţinerea a 13 permise de conducere.


Coliziune cu autoturismul din sens opus

Duminică dimineaţa, la ora 8.45 poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe raza municipiului.
Un băimărean, de 30 de ani, care conducea un autoturism pe strada Vasile Lucaciu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus.
Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etiltest şi nu se aflau sub influenţa alcoolului. Şoferul din autoturismul care a pătruns pe sensul opus a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital.


Viteză neadaptată condiţiilor de drum

Un alt accident s-a produs duminică, în jurul orei 15.
Verificările poliţiştilor au relevat că, un bărbat, de 43 de ani, care conducea un autoturism pe direcţia Dragomireşti – Săliştea de Sus, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar.
În urma impactului, şoferul autoutilitarei şi o pasageră au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital.
Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.
RECOMANDARE
Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare. Evitaţi efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.