În weekend, bilete de tren cu preț redus

0
57

Este vorba despre o reducere substanțială, cuprinsă între 15 și 35% pe orice rută, tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau clasa a 2-a.
„Pentru fiecare sfâr­șit de săptămână, biletul de weekend oferă posibilitatea de a călători cu reduceri de la 15% până la 35% pe orice rută, tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau clasa a 2-a (vagon clasă sau cușetă), în funcție de numărul weekendurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4)” – informează CFR Călători.
Mai exact, vorbim despre o reducere cu 35% – pentru 4 weekenduri, 25% – pentru 3 weekenduri și 15% – pentru 2 weekenduri.
Biletul de weekend este o legitimație de călătorie care se emite pentru o singură persoană:
– la același rang de tren (Regio sau Interregio)
– la vagon clasă (clasa 1 sau clasa a 2- a) sau vagon cușetă
– pe aceeași rută
– pe distanțe de până la 1.000 kilometri.
Biletul nu dă dreptul la întreruperea călătoriei. Permite călătoria dus-întors pe aceeași rută și la același rang de tren. Călătoria se poate efectua începând cu ora 0.00 a zilei de vineri și până la ora 12 a zilei de luni.
Reducerile acordate în baza acestei oferte nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 si a 2-a.
Achiziționarea biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gări și de la agențiile de voiaj CFR.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.