Urmărit penal pentru omor calificat

0
39

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului CCM pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi omor calificat.
În cauză s-a reţinut că, în data de 5 martie 2020, inculpatul CCM împreună cu victima TCA s-au deplasat cu un autovehicul în municipiul Satu Mare şi în împrejurimi. Pe parcursul acestor deplasări, inculpatul a exercitat acte de constrângere psihică asupra victimei lipsind-o de libertate. În noaptea de 5/6 martie 2020, în apropierea localităţii Dorolţ, judeţul Satu Mare, prin aceleaşi mijloace de constrângere, inculpatul a condus victima pe un câmp arat, unde a exercitat asupra ei acte de violenţă fizică, lovind-o cu pumnii şi cu obiecte contondente, iar apoi, inculpatul a suprimat viaţa victimei înecând-o în apa unui şanţ. În vederea ascunderii urmelor infracţiunii, inculpatul a îngropat pe câmp cadavrul victimei, telefoanele acesteia şi alte mijloace de probă. Ulterior, în data de 8 martie, inculpatul a încercat să părăsească ţara, fiind depistat în punctul de trecere a frontierei Petea şi predat organelor de poliţie.
Pe parcursul urmăririi penale inculpatul a fost expertizat din punct de vedere psihiatric constatându-se că a avut discernământul păstrat la momentul săvârşirii infracţiunii.
Joi, 12 martie 2020, s-a dispus reţinerea inculpatului pentru 24 de ore, dosarul fiind înaintat instanţei care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.