Campania APIA, la jumătate

0
74

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) ne informează că au fost depuse peste 250.000 de cereri de plată, pentru o suprafaţă de 1,5 milioane de hectare. Primirea cererilor s-a mutat, din 6 aprilie 2020, în mediul online, pentru a respecta prevederile privind distanțarea socială. Pe țară, au fost depuse pînă acum peste 100.000 de cereri prin mijloace electronice.
La centrele locale din Baia Mare, Șomcuta Mare, Ulmeni, Tîrgu Lăpuș, Ocna Șugatag, Sighetu Marmației și Vișeu de Sus și la Centrul județean APIA Maramureş, au fost depuse peste 14.000 de cereri unice de plată, cu suprafaţa totală de 50.000 ha, din care 7.000 cereri au fost depuse electronic, pentru o suprafaţă de 25.000 ha.
Completarea Cererii unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesând link-ul aplicației IPA-Online http://lpis. apia.org.ro, iar descrierea amănunțită a utilizării aplicației se găsește în ghidul de utilizare al acesteia (poate fi accesat la butonul Asistență). Campania de depunere a cererilor unice de plată se va încheia la 15 iunie 2020.
Informație primită de la Centrul județean APIA Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.