Milan Kotrc în echipa ideală din Liga Zimbrilor

0
45

Ante Kuduz, jucătorul echipei Dinamo, a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului 2019-2020 în Liga Zimbrilor. Interul stânga a făcut un sezon solid în Ștefan cel Mare, motiv pentru care a prins și naționala Croației, chiar dacă nu a fost reținut pentru ultimul Campionat European.

Dar iată care sunt superlativele în sezonul 2019-2020 în Liga Zimbrilor (o anchetă Prosport):
• PORTAR: SAEID HEIDARIRAD (DINAMO); EXTREMĂ STÂNGA: MILAN KOTRC (MINAUR); INTER STÂNGA: ANTE KUDUZ (DINAMO); CENTRU: KAMEL ALOUINI (DINAMO); INTER DREAPTA: MARIUS SADOVEAC (POLI TIMIȘOARA); EXTREMĂ DREAPTA: GOCE GEORGIEVSKI (CSM BUCUREȘTI); PIVOT: NEMANJA GRBOVIC (STEAUA); BEST DEFENDER: DAN SAVENCO (DINAMO); CEL MAI BUN TÂNĂR U23: LIVIU CABA (CSM BUCUREȘTI); MVP: ANTE KUDUZ.

Dinamo București a dominat sezonul 2019-2020, astfel că a obținut și patru pozițiii în echipa ideală. Ante Kuduz este jucătorul din Liga Zimbrilor cu cele mai multe voturi pentru „Cel mai bun 7”. De asemenea, croatul a fost inclus în ierarhia MVP de 11 din cei 14 tehnicieni care s-au regăsit pe banca tehnică la întreruperea sezonului. Apropo de „Echipa ideală”, lupta a fost foarte echilibrată la nivelul posturilor de extremă stânga, inter dreapta și extremă dreapta. În topul realizat de Prosport se regăsește și extrema stânga a Minaurului, Milan Kotrc, jucător care i-a devansat în clasament pe Asoltanei (Dinamo) și Marijanovic (Poli Timișoara).
Opțiunile au fost exprimate de Constantin Ștefan, Horațiu Gal, Stephane Plantin, Djordje Cirkovic, Daniel Anca, Sandu Iacob, Gabriel Armanu, Pero Milosevic, Dalibor Cutura, Adrian Petrea, Raul Fotonea, Leonard Bibirig, Eliodor Voica și Bojan Butulija. (minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.