În Leordina, doi angajați ai Primăriei sunt infectați

0
38

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș confirmă 2 cazuri pozitive la angajați din cadrul Primăriei Leordina.
DSP efectuează ancheta epidemiologică. Contacții direcți ai celor două persoane au fost carantinate pentru o perioadă de 14 zile. S-a procedat la dezinfecția sediului primăriei și au fost dispuse măsurile specifice de protecție pentru ceilalți angajați.

În Fărcașa
Focarul de COVID-19 a fost închis

În comuna Fărcașa, cele 8 persoane infectate cu COVID-19 s-au vindecat, iar o persoană confirmată este internată în spital.
DSP a declarat închis focarul de la Primăria Fărcașa.

În Spitalul Județean
3 cadre medicale auxiliare sunt infectate

În Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare sunt confirmate pozitiv 3 cadre medicale auxiliare. DSP efectuează ancheta epidemiologică. Contacții direcți au fost carantinați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.
Cele 3 cadre medicale auxiliare au respectat protocoalele stabilite și au purtat permanent echipamentul de protecție specific în timpul programului de lucru.
Sunt asigurate serviciile medicale în cele două secții ale spitalului.
S-au dezinfectat cele două secții și s-au luat măsuri specifice pentru protecția personalului medical și pentru pacienți.

În Baia Mare
Cadru didactic infectat

Cadrul didactic confirmat pozitiv dintr-o unitate de învățământ băimăreană este internat în spital și nu a interacționat direct cu alte cadre didactice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.