Probleme cu școala centrală din Budeşti!

0
27

Noile autorități locale din Budești, rezultate în urma alegerilor, au constatat că școala din centrul Budeștiului a fost lăsată de izbeliște de firma care executa reabilitarea, drept pentru care copiii sunt duși la cursuri cu microbuz la 4 kilometri, în Sârbi și la o școală de cartier, ce fusese închisă.
„Firma a avut contract de execuție, a expirat, dar lucrările sunt făcute în proporție de 30-35%, Din care 10% neconforme. Școala e închisă, copiii sunt transportați în alte părți. Vom face o expertiză și probabil vom relua licitația”, spune noul primar al comunei Budești, Simion Pop.
O altă problemă, spune el, oarecum similară, se referă la rețeaua de apă potabilă. Care a fost realizată, dar funcționează cu dificultăți.
”Este în termenul de garanție, vom avea o întâlnire cu firma executantă zilele următoare, să vedem dacă găsim înțelegere, să remediem. Apa vine de la munte cu presiune atât de mare încât se ajunge în sat la 15 atmosfere, iar regulatoarele nu fac față. Trebuie intervenit…”, spune primarul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.